21 okt 08.15

Sitter i skolan (börjar bli en standardfras det där^^). Ska ha engelska 9.50, så det är väl ett tag kvar..
I vilket fall som helst hade jag träning igår. SKITROLIG! Bästa träningen hittills:D Grejen var att det gick bättre för mig, jag liksom kom in i det hela mer. Ska bli trevligt att träna på torsdag också. Och om min käre far läser detta så pratade jag med Johan igår och han sa att övergången inte är fixad och att han inte har pratat med Per än.

N.

 Ska ha filmkunskap med dessa glada prickar i eftermiddag^^


Kemi<3

Har svenska om 13 minuter, så detta blir ett kort inlägg:)

Har kemiprov (del 2) idag. Orkar egentligen inte, men vad gör man? Efter skolan blir det antagligen lite fysikstöd och efter det buggträning (jag och Alex=shakar loss). Det blir en lång dag som avslutas med träning med Haga.

Skriver senare (om jag överlever:P) )

N.

None

Tired-.-

Jag är äckligt trött just nu. Jag är nämligen en sådan underlig varelse att jag sover inte när jag får tillfälle, utan vill helst somna när det är som mest förbjudet. Imorse höll jag på att somna på bussen! Nej, usch.
Och inte gick kemipluggandet bra:( Det känns som att man repeterar och repeterar, men inget fastnar. Kemi ska ju vara logiskt, men vad är logiskt med att kunna 20 grundämnen utantill (med förkortningar, ordning, elektronegativitet och rubbet!)? Vi får inte ens ha ett periodiskt system på provet! Och utöver dessa omänskliga krav ska man kunna allt annat Saied har gått igenom! Och vi som knappt förstår vad han säger!?

Det känns i alla fall trevligt att veta att man inte suger i alla ämnen. En viss person fick nämligen HUNDRA PROCENT på engelskaförhöret!! Inte 95%, inte 99%, utan 100%!!!! Okej, ska inte skryta, men jag är stolt i vilket fall som helst. Man kan ju inte vara efterbliven på alla områden.

Idag börjar skolan 11.25 med underbara Matte C. Har prov i det nästa vecka också, så det pluggandet borde börja snart:'C Blä...

Sen är det idrott (bugg!) och efter det fysik <3
Efter skolan är det dags för teater!! ^^

N

Fisktisdag (igen)

Det är en sådan där trevlig tisdagsmorgon och jag vet inte varför, men jag är ovanligt uppåt idag. Kanske beror det på att tisdagar är mysiga för mig. Jag har fyra lektioner, och de flesta är roliga ämnen; Engelska B, Matte C, Biologi A och Filmkunskap. Jag slutar halv sex, men sista lextionen (filmkunskap) är alltid rolig och det gör inte så mycket om man är lite eftermiddagstrött, man fattar ändå liksom. Eller så beror min "uppåthet" på droger... :]
Efter skolan bär det av hem där jag har en massa kemiplugg som väntar. Även om jag har pluggat innan, så tänker jag att det är dags för ett riktigt svettpass:P

Alex har ju lovat att ta med Buffy säsong 1, som jag får låna (snällaste gullungen), vilken jag ska trösta mig med efter kemiförberedelsen.

hej hopp leverpastej! ;P


 Dena lila halfkårian skah låwna uwt fiilm til mäjh!! ^^

Ja, fucked-up stavning är en av mina specialiteter:D

Måndagmorgon!!!

Och självklart är man pigg som en lärka (eller vad man nu säger)!
och det där var ju inte alls ett ironidrypande påstående:P

Sitter i varje fall i skolan, börjar 08.30. Jag gillar faktiskt att sitta i skolan tidigt.

Nu kommer Rocky och Jenny och stör så jag ska väl dra, skriver mer sen:P

Rocky alias Elias
 Jenny:)

Carro är cool^^

And Andreas är cooler:P

Sitter i skolan med mina underbara fikuskompisar, Alex, Carro, Diana och Andreas:)
Har precis haft engelska med Gunnar:/  Snart är det Sh A med Lene. Är så bajstrött att jag knappt känner av det. Har bild och form sen, och träning med småtjejerna. Efter det ska jag berätta något för Zeljko. Hoppas att han inte flår mig:(

Bajs. BTW, Carro gillar frukt.

:)


Krig och Fred

Igår begav vi oss (jag och min älskade mamsing) till Stadsteatern för att vara lite kulturella och se på teater. Skådespelet var Krig och Fred. Själv har jag endast läst delar ur boken, men jag har sett filmen (oj det låter som om jag är helt okultiverad och bara tittar på film!). Filmen är från -68 (tror jag) och på ryska - den fick en Oscar för bästa utländska film det året. Själv tycker jag att klippningen är häftigast. Själva historien är ju allmänt känd (och plagierad av Margaret Mitchell med Gone With The Wind) så den tänker jag inte gå in på djupare.

Jag blev i alla fall så otroligt inspirerad av att sitta och se hur skådespelarna är helt inne i sina roller, även när de inte pratar. Jag går ju själv på teater och känslan av att sitta där precis framför scenen (första parkett!) den går inte att beskriva. Det är magiskt! Det är nog därför jag fortfarande håller på med teater. Det är magin i att vara någon annan, känna någon annans känslor. Det är det som är så fantastiskt med teater.

Jag skulle faktiskt vilja gå på Scenskolan, men tyvärr så skulle nog min kära far och mor flå mig levande. För det är ju en sådan enorm konkurrens på den marknaden. Jag menar, få, sporadiska jobb, låg lön - det är nog inte det jag vill uppnå i livet. Men jag skulle verkligen vilja prova. Jag menar för att se om jag är någorlunda bra. I den teatergrupp jag går i nu, där är kanske nivån inte den högsta, jag skulle därför vilja prova och se om jag är tillräckligt bra. Men det är väl egentligen vad alla vill? Att få bekräftelse, att människor ska tycka om det man gör eller är. Är det inte så?

KRIG OCH FRED

^^

Losa matchen mot AEK, men jag kan inte säga att det var mitt fel direkt, vi spelade jämnt och förlorade med tre poäng. Känns dock lite surt, eftersom vi kunde ha kickat skiten ur dem:)

Har precis duschat och lyssnar på underbara Vreeswijk. Ska snart käka, sen blir det film med morsan. Men vi blir tvugna att kolla på datan, eftersom en viss bror snor teven, för att titta på hockey(?).


Match

Har match mot AEK idag... Åker 14.20. Hoppas att det går bättre än förra gången(då det blev två förlängningar):/
Annars blir det mest basjigt idag.. Hinner inte till Evas GH-fest, men ska ändå fixa en lite present tills på måndag:) Ska försöka hinna med det imorrn.
Hade träning med en ny tränare igår, var bajsjobbigt, men nödvändigt. Min rygg går inte att böja idag:)

Ja, what else? Håller på och läser om Linda Skugges dagbok: "Och mest av allt vill jag hångla med nån". Den är så härligt utlämnande. Jag kan inte låta bli att dra på munnen när jag läser vissa stycken som beskriver sjuttonåringens tankebanor så precist.

Skriver sen, när vi förlorat:P


Dagens Citat

"Vi kör en tävling, den som får upp den först!"
                                                                           - karolina

Samhälle A

Sitter i NV:s datasal. Har Sam-prov om en timme:/ Kan ingenting...
Hade nyss engelskaprov som gick sådär... Jag hoppas att jag inte får VG...

I vilket fall som helst, i slutet av engelskalektionen började den alltmer vardagliga diskussionen om LO. Fast idag var fokuset mer på rektorn, som helt plötsligt  ändrat åsikt om vår käre fysiklärare. Nu är han tydligen helt klart kvalificerad.
   Samtidigt tycker man lite synd om LO, som helt ovetande om konspirationen mot honom, vandrar runt och mumlar fysikformler...

Så nu anordnar Andreas en blogg om Östra Gymnasiets rektor etc.. Den kan du hitta här!

Be good^^

P.S. Jenny tycker att jag ska länka till hennes blogg:) TRYCK HÄR!!!


RSS 2.0