Damp.

Imorgon har jag inskrivning. Shit. Nu börjar allvaret. Det är skitsvårt att beskriva hur jag känner mig. Å ena sidan är jag så jävla nervös att jag har lust att skita i alltihop och jobba. Men samtidigt är jag så himla spänd och exalterad över att få börja plugga på riktigt!
Jag läste just igenom min kurslitteraturlista och blev så nedrans sugen på att köpa alltihop och börja läsa.

Det är lite som att jag vill komma igenom de första dagarna, för att börja plugga. All denna spänning åt olika håll kommer att få min hjärna att explodera!
Jag är mest orolig för att jag inte kommer att lära känna någon, och för att alla kommer att vara mycket äldre och mer erfarna än vad jag är. Lilla jag, nybliven student som inte kan någonting om världen utanför mammas lägenhet.

Och det skummaste är att jag känner igen många av känslorna från när jag skulle börja gymnasiet. Rädslan att inte lära känna någon, att inte passa in. Och jag insåg redan första  dagen i ettan, att jag inte hade behövt oroa mig. Ändå kan jag inte undgå den där jobbiga, förtärande känslan. GAAH! Det är så frustrerande!

Ja, ursäkta om det där var helt obegripligt, men jag behövde lasta av lite. Nu känns det lite bättre. Som det brukar när man får ordning på tankarna.

Om du läst så här långt så ber jag om ursäkt/tackar jag dig.

Kärlek (och lite ångest),

Natta


The feeling of summer w/ pics from Turkey and memories och more carefree, simple times.


Hej.

Har jobbat röven av mig idag igen. Jobbar lördag-söndag också. Trevligt. Vandrade runt i hela stan med Mikkey i dag. Vi tänkte idra på Chopin-marathonet i Konserthuset, men det var en sån nedrans lång kö, så vi drog mest runt på stan. Kollade in Ung08. Haha. Vilken jävla besvikelse. En bunt fjortisar som står och röker medan okända grupper uppträder med diverse tråkiga skitsaker. Kanske är jag för gammal för att förstå tjusningen med såna här "festivaler". Ja, jag använder citationstecken, för jag tycker inte det där var mycket till festival, men whatever...

Ska i vilket fall som helst till Cornelis-giget på Gustav Adolfs torg imorrn kväll. Blir tjockt med skoj, mutti och Mikkey hänkar på:)

Puss och kram skum banan. (Alltså det var ingen särskrivning (jag hatar sådana) jag menade verkligen en SKUM BANAN) ...

xoxo

Idag

Var i stan med Mikkey idag. Gick i affärer och hade det trevligt. Fikade vid vattnet intill slussen. Kommer nog upp bilder snart.
Var på Eclipse med mutti igår. Ja, den var ju den bästa hittills. Gillade att den fokuserade mer på Riley och fighterna än boken. Men annars var den ju som resten av filmerna, cheesiga repliker och en skelögd Kristen Stewart...

Kärlek och respekt (HAHA.)

Grey in LA

Jag har blivit lite kär i Loudon Wainwright III just nu... Han är lite fin sådär:)

 

DÖD

Nathalie dog idag efter en extra hektisk dag på jobbet.
Orsaken till dödsfallet visade sig vara att hennes fötter föll av efter överdriven användning.

 Nej, men seriöst är jag lite slaktad efter idag. Men annars jobbar jag bara onsdag och fredag den kommande veckan, så det är väl helt okej...

På tal om den kommande veckan så ska jag försöka boka in fika med Mikkey:)

Och LISA!! Pyjamasparty på lördag? Funkar det för dig?

Hej hopp skumbanan!

Bara för att Chaske Spencer är så aw:)

08~VIII~2010 10:10

Ska strax sminka mig och byta om. Drar till jobbet om 45 minuter. Det rätt så avföringsaktigt att jag inte kunde åka med till Norrköping och kolla på landskamp idag, men men...

Har knappt sovit en blund i natt. Fick väl nån timme när det redan hade börjat ljusna, men är ändå jävligt trött idag. Hoppas det inte blir så där skitstressigt på fiket idag då.

Mor och bror såg för övrigt The Assasins igår. Köpte den när jag var i Petersburg. I filmen så berättar Julianne Moore en historia som jag tyckte var rätt bra. Gick ungefär så här:

Once upon a time, there was this little sparrow, who while flying south for the winter froze solid and fell to the ground. And then to make matters worse the cow crapped on him, but the manure was all warm and it defrosted him. So there he is, he's warm and he's happy to be alive and he starts to sing. A hungry cat comes along and he clears off the manure and he looks at the little bird and then he eats him. And the moral of the story is this: everyone who craps on you is not necessarily your enemy, and everyone who gets you out of crap is not necessarily your friend, and if you're warm and happy wherever you are you should just keep your big mouth shut.

Tyckte den var lite fin sådär:P

Försök nr 123...

Vaknade kvart i ett idag. SHIT! Jag har ALDRIG sovit så länge. Men kom i säng rätt så sent igår, så det kan ha med det att göra. Var och firade Lisis som blev hela 19 år! (Grattis!)
Det var superkul att träffa födelsedagsbarnet, eftersom vi inte har träffats på länge, men tyvärr så måste jag säga att jag aldrig känt mig så gammal som igår. Okej, jag var typ äldst, men det var inte bara det. Jag hamnade ofta i situationer där jag upptäckte att jag inte hade ett dyft gemensamt med dessa människor, just för att de var yngre än mig. Och det är inte så att de var några dagisbarn, långt ifrån. Men tre år kändes som en evighet. De ska börja gymnasiet i höst, medan jag ska börja universitetet.
Jag började fundera efter det. Är detta någon ny fas som inleds i mitt liv? När problem som kändes livsviktiga för ett par år sedan är triviala små skitsaker som jag inte kunde bry mig mindra om?
Det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig. Det händer så mycket nytt i mitt liv just nu, och jag tvingas ta beslut som kommer att forma min framtid.
Men det känns i vilket fall som helst som att det i slutändan kommer att gå bra. Det känns som att vad jag än gör eller väljer så kommer det att lösa sig.




Grattis sötis!

RSS 2.0