090406

(Går)dagens Spår:

 Incestvisan - Cornelis Vreeswijk

090405

 Fluorescent Adolescent - Arctic Monkeys

'Remember when you used to be a rascal'

Fast and Furious

Japp, nyss hemkommen från bio avec mina fina vänner Mickan och Nettan. Mickans klasskompis Jimmy hängde också med för att se Vin Diesel kicka lite ass.

Moi avec Nettie^^

Micks och Jimmy är très sexiga:)

Sötmickan var pin-upsnygg:D



Ska dra och titta på Miami Ink alldeles strax, men snart lär det komma ett inlägg där jag lägger upp lite skrytiga bilder från min nya kamera:) (dessa är iofs också från den men...)
Plus ett dagens spår:)

N.

090404

Idag är jag allmänt seg så här kommer Dagens spår:

 I surrender - Rainbow



P.S.
Jag var i Norrköping och såg en match. Den var inte så bra. D.S.

Vasagatan 8-10

Precis hemkommen från mysig middag med Diana. Det var trevligt även om jag fått peakar från alla håll om hur lite alkohol jag egentligen drack(?).

Anyways är jag rätt seg, så det blir inte mycket till filosoferande idag:)

 Fina Diana njuter av den trevliga maten:P

 Smaskig friterad banan till efterrätt^^

Tack Diana för en mysig kväll!:D

N.

Nytt koncept?

Jag tänkte börja med en skojig grej i bloggen, nämligen: Dagens spår!

Alltså Dagens låt...

Så:

Dagens spår:
Seventeen Forever - Metro Station

mihi^^

Idag är jag gammal. Mitt liv passerar i revy framför mina ögon, de glada ögonblicken, de sorgsna och de pinsamma (som är de som utgör majoriteten...)

Nej, men jag är i vilket fall som helst rätt glad att vara arton. Nu kan jag skriva på lärarlappar själv(!) och ja... det är väl det som är höjdpunkten där...

Detta blir tyvärr ett rätt kort inlägg, vanan är inte inne än:P Kan väl skriva mer när jag har något viktigt att berätta.

N.

COMING SOON

Det ni alla har väntat på (ja ALLA mina underbara fansXP)...

...en nystart på denna smått försummade blogg:)

Nu är det såhär att jag inte orkar komma på några ursäkter, utan det har helt enkelt blivit som det blivit. Jag är en av naturen lat tonåring som inte orkar vara duktig och uppdatera bloggen hela tiden. Men nu försöker jag som sagt bättra mig och nystarten äger rum fredagen den 3 april. Detta råkar (av en händelse) sammanfalla med en viss milstolpe i mitt liv. På fredag fyller jag arton år är alltså så gott som halvvägs till döden:/

Men jag hoppas också att min mogna ålder ska kunna bidra till en intressant blogg där jag kommer att debattera mogna medelåldersämnen, såsom lättmjölk eller mellanmjölk? Tider i tvättstugan och irriterande ungdomar.

Vi ses på fredag!


RSS 2.0